Monday, August 29, 2011

Iftar + Mr. Tunang + The Garden Alamanda

saya nak update lagi hoorreeyy!!...saya kembali lagi hallu!!..
walaupun jarang2 tulis nak tulis jugak..
erm ok...pertama sekali nk cerita pasal buka puasa yang ke 25 yang sangat best...
bak kata omputih definitely stress!!ape ke mende lak stress BEST la Emira Risma oi...
berbuka di The Garden Alamanda,...

Alahai dekat The Garden ni rasa macam sweeettt sangat la tempat dier..
erm...Romantic..ha ape lagi aku nk bubuh...memang HOT!! 
walaupun di tempat berhawa dingin...


macam biasa la kan kat bawah ni sharing is caring....


Ni Buaian yang ade kat meje makan

Mr. Tunang dalam Galaxy

Mr. Tunang ikut jerla kerenah saya OK!.hihi

Wednesday, August 17, 2011

~~Royal Bintang Seremban~~

Test..test....test...1,2,3
percubaan..percubaan..
ha ni perkara wajib sebelum nk menaip kat dalam blog ni
kene longgar2kan urat2 kat jari ni dulu..


semalam 17 syawal kan??eyh apa aku merepek syawal plak...
ish...! 17 Ramadhan la...ha ok..continue balik..
pada hari tersebut aku pergi berbuka puasa bersama Mr. Tunang
sangat2la best..memang la best..xkan la xbest plak..kalo x best x la pergi..


Pergila kat Royal Bintang Seremban ni...yang x bestnya hotel ni kat seremban
terasa jauh pulak nk drive..ececeh..padahal x la jauh mane pon..
(aish!! ko ni emira...jgn jadi pemalas boleh x??!!) dah ber 'monolog' plak aku ni..
ok2..biar2 kalo nk bermonolog pon..kat cni jer la kalo aku nk 'BER' ape2 pon..


Aku pon sampai la kat seremban dalam kira2 pukul 6.00 petang tepat...pergh mmg x sangka
ngam2 kol 6.00ptg mane x nye nasib baik x jem..sebelum tu pick up Mr. Tunang dulu
kang tertinggal..aku pergi sorunk2 kene ngorat plak...hahaha..sorry ter budget HOT plak..
macam aku plak jadi Boyfriend dier girlfriend...ha sekali sekali x per
kalo hari2 korunk rasa pae aku buat...hahaha..ofkos la aku buat mcm ni...
ABG!!jom tukar Jantina...hahhaha(oi aku dh merepek lagi ni) 
aduh cepat betulla aku ni out of control..huhuhu...


Ok waktu berbuka puase yang dinanti telah pon tiba....
sebelum masuk settle la apa yang ptut pastu...terus tgk2 makanan...
pas tu ape lagi pulun la amek makanan memang byk giler...
nasib baik la seat utk 2 orang...kurang la skit pembaziran berlaku...
Ha dah dpt makan kemuntat sampai nk bgun pon malas...
(ape nak jadi....tu la tu org ckp...mati sebab makan...ha ni la antara puncanya,,,)
ambil makanan jangan mengikut nafsu yer kawan2...eceh! ustazah mali...


untuk the last word nk cakap..memang best berbuka kat ROYAL BINTANG, SEREMBAN..


Mr. Tunang & Saya
hahaha..ni waktu OTW nk pergi..
nape Mr. Tunang mcm x sedia jer..hahaha
saya tgh bosan menghadap jem
dan terus melaksanakan hobi yang dianggap riadah
iaitu Snap! & Snapping!

Thursday, August 11, 2011

Moist Kek YummY TumMy

Moist Kek YummY TUmmY

Yang ni RM48.00/pcs..PM jer ok will be reply...
Sape nak order boleh bagitahu or PM Kat Cini Moist Sedap

TQ =)


~~ Berbuka puasa 2011 ~~

Meyh cini nak story Mory ni...
tersebutlah kisah..sang kancil datang beramai2..menghadap Sultan Firaun..
Mana Firaun Pakai Sultan..Entah..(Versi Pendekar bujang lapoK)
..HAip..ape ni..ish..Fokus MIra!!Fokus!!..


Isnin...


Nak Dijadikan cerita..
Sound Effect(Kling2)..tu bunyi YM aku..beh kurang mcm tu la..
Boss: Mira ajak kawan2 saya nk belanja..
Mira: ha baik Bos..dengan nada yang konon x excited
       (dlm hati kalo atas katil roboh katil aku)
Boss:Ok..Mira booked K..
Mira: OK..(alahai..padahal takut plak terover tempat yang nk g nanti)..xper2..
        tapi nk tempat yang best2 boss...plzz...(Wah demand tu x tahan...)
Boss: Jangan lupe bawak awek saya..
Mira: Baik!!..(nak thu sape awek dia..budak ni..awek boss (hahaha..sabar jerla))
Boss:Ok Set Rabu OK!!!
Mira: OK!!


lalalallalallalalala...(Selasa)
Lililililililililili...setibanya hari RABU...


Boss: Mira saya dh Booking k...Palm Garden Hotel..
Mira:Alamak!patutnye aku yang buat..huhuhu..(terlupe..AMPUN!!!)
Boss: dah roger yang lain ke?
Mira: erm..dah!dah!..(padahal sorang mkhluk tuhan pon belum roger..ha tu la..lalalalala lagi
Boss:ok saya tggu kat sana ok!


Terus Roger
ini budak2 Chumell Budak chumel 1 & Budak Chumel 2
dan terus berkaa OK!!!..wah!!speechless...baguskan??


Jam menunjukkan 6.45 petang waktu Malaysia..
Boss: Saya dah sampai, Mira kat mane??
Mira: Saya OTW (padahal tudung ke shawl ke ape..x pakai lagi..
       diibaratkan mcm tu la..huhu), bersiap sepantas kijang berlari seperti nak disembelih..


Mira:JOM Budak2 bergerak sekarang....
Syda&Jati: JOM!!!(padahal x mcm ni pon..versi sopan...)


dalam perjalanan....lagu Beribu sesalan plak tetiba..
layan kan dulu......dan akhirnya sampai....dan akhirnya cari parking..


Mira: Boss katne.??Boss angkat la tangan bagi kirorang nampak..
Boss: Dah duduk dah ni...cini..cini..cini..(sian bos aku terjerit2..terlompat2
        ...terterbang2..gempak jer tu)
Mira:ok dah nmpk..


Allahuakbar2...
Allahumma la kasumtu wabika amantu......amin....
Masing2 makan dengan jayanya...aku rileks jer...hihihi..(nak gak poyokan diri)


kami pon bersorak..berborak..berterborak..berterbe.hahhaa..mcm2 ber la...
dan akhirnya kami mahu pulang..sebelum balik tu snap2 gambar la sikit..sikt jer pon..


Klik..Klik..Klik...
ha ni gambarnya ada sikit nak share yer..


Budak2 itu

Mira & Zati..

Syda & Mira
Ni la Boss2 tu
Mira Jati Syda: Tq Boss!!!
Boss: Ok..No problem...Ni bukan saya yang belanja..(sabar jerla rupanya kawan dier
        yang sebelah kiri tu yang belanja...) nanti next time saya belanja kat tempat lain ok!
Mira Jati Syda: Sabar jerla...hahhahaha...


nak jadikan kesimpulan memang best sgt semalam buka puasa... =)
lagi2 kalo orang yang belanja..hahahha

Wednesday, August 3, 2011

~~Siti Nurhaliza~~

bermula ceritanya begini:-

Buka FB (eyh CT nak dtg mines pukul 3 petang)
ha kene dtg jumpe ni sbb dh dekat sgt ngn opis..

YM pula: 
Mira: Izzati awk kene teman saya G mines tau
Izzati: Zati tgh nk update akaun projek ni bla2..bla...
Mira: Kalo Xleyh Xperla...
(dipendekkan citer..)
Izzati: Ko jgn isau Nok!..hbs keje aku terus roger kau K
Mira: Baik ijati..

Sambil itu roger Si Mudak Themuk ini juga..tpi mcm byk keje sgt...

Jam menunjukkan pukul 2.20 petang
Izzati: bile nk gerak Nok!
Mira: Wah! skunk!
Izzati: OK

aduh lame nya dh sampai Mines ase..x muncul jugak Siti ni..herm...
Mira: Jati Jom masuk kedai manicurre
(Jati tanpa bersuara ikutkan jerla...)memang terbaikla jati..aku sayang ko lebih NOK!!
Izzati: Eyh tembam gak CT..
Mira: eyh mane2??

Tiba....
Sapa nk tangkap g,br ke ape ke ngn Ct beli barang Simply Siti RM50.00 ke atas jer
ala..sibuk jer bodyguard dier ni....

dan berfikir sejenak.....
Mira: jati mira nk beli bedak la...sebab bedak compact mira dh hbs
Izzati:ok

ha aku pon beratur la...hahaha...(Jaat nye saya.saya Potong Q)..mane saya thu..
saya tgk mcm xder Q jer.....huhuhu

Crew Simplysiti: Ok adik silakan....
Mira: kak kalo saya nk bawak pets saya boleh x??
Crew Simplysiti: Boleh! x bahaya kan??
(Raffle & Rafeyna pon dikeluarkan..)

Siti:Wah!!comelnye....dh lame ke bela??
Mira: baru jer 8 bulan..
Siti: Dier x gigit kan??meyh CT pegang...hehehe
Mira: ok..hati2 k...
Siti: Bla..bla..bla..bla...
Mira: Mak Oi..ramahnye Siti ni...huhuhu..(mcm tipu jer sape kate dier sombong...huhuhu)

(klik..klik..klik..klik sound effect tangkap gmbr..hahaha)

Siti: TQ tau sbb sudi dtg jumpe Siti
Mira: sama2....

selepas itu...
Izzati: PUAS!?
Mira: mahu x..akhirnya...lalala...lantakla org nk kate kite batak ke ape..mmg aku batak.kan jati TQ jati..muah2!!ok jom balik.... =)

Siti Nurhaliza memang best! 

Raffle & Rafeyna Pon Ade

MIra & Ijati with Saida

Thanks Ct..





Friday, May 27, 2011

**PMS**

Ha Ok..Cerita hari ini
Tahu tak ape tu PMS??
boleh tak aku nak bagitahu korunk yang aku barula
betul2 mengenali atau mengetahuinya sebentar jer tadi
Ok sebelum tu baik aku bagitahu bagi yang belum tahu apa itu
..P M S..
P = Pre
        M = Menstrual
        S = Syndrome
Ha ok x???faham x??
kalo rasa tak faham kene rajin search sendiri ok..
untuk bagi lagi faham.
nak di jadikan satu cerita yang sangat HOT...
yang berkenaan ini mengatakan saya selalu melalui atau mengalami symtom2
seperti video ini dgn 'Mr. Syg Mira'....OMG


sunnguh x sangka...klik sini
itula orang yang mengatakan sebegitu kepada diri ini
HARAM!!!!....
sungguh kurang sopan wanitaa ini..
kepada Mr. Sayang Mira betul ke??
mana adekan???betul kan 'Mr. Syg Mira'???hehehe

Well Hello...itu bukan PMS la..
saja menguji namanya...
sama ada sayang ke tak..hihihi
ikut la nak kate ape pon..yang pastinya tidak ok....

ha bagi korunk yang ade sindrom2 begini
hati2 ok senang cite cepat2 berubat.....
AKU TAk!!!...so wat tak tahu jerla...

Thursday, May 19, 2011

Makan..makan & makan LAgi~~

Kali ni nak cite pasal makan pulak
nak cite pasal makan...memang betullah
orang kate aku ni banyak makan
tapikan...x pernah habis..(bukan ke membazir namenye...)
huhuhu..*mira buang tabiat tu ok...*
dan tiba2..jeng..jeng..jeng...
ha! suspen x??lalalla
xla suspen mane pon..ader la CONSULTANT yang
sangat baik hati nak belanja kami satu opis ni makan..hahaha
orang kalo nak belanja jangan tolak...
cakap jer..YES SIR!!! no problem..saya NAK IKUT!!!..
x malukan..alah nak malu2 pon wat ape...
wat korunk lapar..& teringat2 jer nanti..hihihi..
so..saya dengan berbesar hati nye pergila ke
Coffee HOuse Equotarial Bangi..
Selamat Datang CIk..Cheewah..as usual la kan Waiter kat citu 
mengalu-alukan kedatangan kami....
macam orang batak ckit!!..WAH!!!!banyaknye makanan...
(memangla banyak dh mkn Buffet..apada..)
ha makan punye makan sampai x hbs lagi...
(Ya Allah banyak nye dosa membazir harini)..
mcm mana ni...???tu la korang..bukan nk habiskan..
kan caye dah membazir(muke x bersalah)

ni antara2 pembazirannye..tpi xnak upload banyak2 takut..huhuhu

Mafkan saya MR. & Ms. CAKE..=(

Maafkan saya juga MR.Crabby..huargh!!!
yang gambar2 dlm ni pulak mereka2 ni juga yang dalam kekenyangan
yang teramat sangat...

ha amek gambar pon sampai x perasan..

Yo!..kak yati & Kak Nasimi
ha!!kami suke makan banyak2 tapi x hbs...
dier slalu teman saya makan banyak2..tapi...huhuhu
=(
Maafkan saya!!tapi saya suka MAkan!!!

Wednesday, May 18, 2011

Riang kan Hati~~

YEEhaha!!!
Meyh Cni nk story mory  waktu suti Wesak haritu
saya dan yang menemani diri ini keluar
bersiar2 di taman..eyh apeda taman..
taman kota raya....
kal KL jer  (Times Square..)
kami karoeke sampai anak tekak swoh benti..hahaha(jgn percaya tau..
merepek jer lebih tu)..
with Alyn Kimora

memang best giler2..sound system pon best..By the way bukan kali pertama..dah berkali2 dh kat citu tp saje nk bgth lagi..hehehe...
time ni tgh cit chat cit chat

dier saje nk pose..hahaa
ha..yang dier ni memangla wajib ader...lalala
*ni gambar yang ade waktu haritu.

Monday, May 9, 2011

~~Die Hard FAn~~



Tiba2 jer pagi pagi tadi kawan aku 
bagi aku link ni kat FB..
then terkeluar la video ni..


terkejut aku..ape kene mengena..
lawak pon ader..ingt ke CT nyanyi rupenye..
member2 dier yang nyanyi..

Motif: 
1) dier kate aku DIE HARD FAN
2) Aku suke nyanyi lagu CT
3) Senang citer Susah senang X hbs2 CT..Ct..CT.. dan bla..bla.bla
(byk lagila yang dier merepekkan...hahaha)

 aper2 la Mr. RAHIM YUSOFF oi..
x kose nak layan ko..kalo layan x hbs hikhikhik...
ape2 pon TQ yer sbb tahu aku ske CT..lalalala

Sunday, May 8, 2011

Kenyir Yang Best ~~

Assalammualaikum...
Aku KAt Empangan Kenyir~~
apa khabar??lame nye la saya x update entry..
kesibukan melanda yang teramat sangat la weyh...
tapi x per,walaupun skit jer aku sempat nk story ngn korunk aku
stil nak share jugak..
sepeti yang sedia maklum
aku g kenyir KOME2 tahu kan??
hehehe...nak ckp ni..BEST yang teramat BEST ni...
tgk gmbr yang skit2 ni jer x per la kan..asal aku nak tunjuk jer yang
aku g bercampign atas boat dengan member2...

ramaikan??ni pon ade yang x masuk lagi dlm gambar ni
ha dier rajin intai2 orang..ingat org x nmpk la tu..hahhaa
bekpes kat terengganu..hehehe
So far ni jer yang leyh nak share..nanti kalo sempat lagi.
mcm biasela..continue la bebelan ini ok...
jumpa lagi...(ceh!! mcm rancangan TV jer la plak..)

Friday, April 29, 2011

KeNyir Ouh Kenyir~~

Wargh!!tasik Kenyir..
Harini satu opis wat finale prepared utk G kenYir..
herm..x sabarla tu mereka2 ni..hahaha
xper2 aku faham, lame rasanya aku x g Camping
rasa NEVES yang teramat sangat..

mcm ni Ker BOS boat nye??huhuhu
Erm boss kate Kiter tidur atas rumah Boat
Mcm best jer bunyi..minta2 la rumah boat tu ok..
hehehe..kalo boleh nak mcm Mahligai...
hahaha memang x kan dapatla..kuikuikui..

kalo boleh nak yang mcm ni boleh x BOS!!..=)


ape2 pun doakan perjalanan pergi dan balik kami selamat..
tapi Baby2 saya kene tggl mcm mn??saya rindu sgt2 kat Baby2 saya
xper2..cuma 4 hari jer..kene sabar..
(sabar yer syg2 mama..nnt mama balik kiter jalan2 pulak ok!)..
nnt dah smpi kenyir atau dah balik kenyir aku share lagi story
ngn blogger sume k...assalamualaikum..


Thursday, April 28, 2011

~~EYh GaMbAr NI~~

sebelah saya budak yang suke cari pasal dengan saya
Walaweyh!!! gambar lame jumpe balik..hahaha
gambar ni waktu tgh study sem 3 kalo x silap..
dalam kelas orang belajar .. tapi kami...hahaha..xnak ckp..
tu yang kami selalu dapat DEKAN tu...lalalaala~~~
hihihi..korunk percaya kew??
erm..saje nak Update gambar baru jumpe dlm PC...
tetibe terasa nk upload nk share2 ngn korunk...
gambar ngn mudak themuk..jgn marah yer themuk2..
but comel pe gambar ni kan..time ni mcm kurus jer awak mudak themuk...
time ni slim lagi...hehehhee....



Talk..Write..Talk..Write~~


sume dah berubah kan..
dulu isi hati..dekat dalam hati jerla kan..
Tapi skunk i nak bgthu you all..
isi hati semua orang boleh thu n nak share2 pun ok...
betul x??kalo yang betul..betulla...
kalo x betul x kuasa aku nk suruh korunk ngaku gak..
but everyone can give their own opinion kan...

kenapa yer??aku pon x thu kenapa aku rasa nak share..
yerla selain dari kite kenal each other x salah
kalo kite nk thu gak someone punye XTVT kan??
but ade jugak yang nak kata kite ni mcm HOT sgt..

Masalah kat sini bukan HOT ke x??kalo HOT kenapa
ha nila dier..x boleh tgk orang lebih skit..
ha tula salah satu topik or penyebab yang
membolehkan kiter meng write up kan di BLOG..hahaha
mcm tu pon boleh jadi tajuk kan..

Tapi jgn risau la dh name mulut..
memang susah kalo x berhenti bercakap..Kan..kan..
whateve pun..orang yang ske tulis blog jer thu 
ada ape dengan blog..
even aku pon x la selalu sangat mengadap blog ni..
tapi okla..dari kacau hidup orang kan??
at least ader dunia yang secara x langsung you all or we all
yang create...suka x suke tu very subjektif untuk kita nk komen...

okaylah...just to sharing with you all....

SuMaiyyaH~~

Korunk rasa2 ape yang ade kene mengena dengan nama tu???
meyh Sini aku nak share dengan korunk yang sebenarnya dalam isi hati aku ni..
aku memang teringin nak jadi wanita semulia..
~~SUMAIYYAH~~
Ya Allah..memang sape yang x nak jadi perempuan
seindah akhlak dan semulia pengorbanan yang aku rasa
memang xda bandingnya..
aku terbayang jugak kadang2 tu n terfikir juga..
kalo aku ada waktu zaman Jahilliyah tu adakah aku??korunk n korunk2 sume..
macam ni??korunk rasa mcm mana??
Memang tetiba mcm sedih jer aku rasa..

cuba tgk ni...ok..

xperla sekadar untuk buat renungan kita semua jer..
bukan apa2 pon...dan x salah aku rasa kalo kita pon sama-sama
perbaiki diri masing2 kan..betul x??
HA!!mcm nak letak nama anak aku sumaiyyah jer..lalalala
hihihi..chedap kan nama tu??
(tetiba aku ubah tajuk nama anak plak aku ni)
ha terlost control la plak kan...hihihi

lagu ni sedap sgt2!!!(sumayyah)

Wednesday, April 27, 2011

~~Nak Kurus PlzZ~~

WAH!!!..kurus la plak dah entry kali ni,..
betulla kali ni caye memang nk kulus2...huhu..
pinggang saya dah besar..dah mcm xde pinggang...WArGH!~
oleh itu semalam kami satu group ber Erobik~~betul ke erk
ejaan dier..hahaha korunk faham2 jerla yer...
Mak Oi..ingt caye Erobik main2 ke??
caye Erobik betul2 tau..
Habis basah lenjun baju..eeiiyyyuu!!geli la..hahaha
tapi xnak la tunjuk gambr tgh Erobik..
Memang korunk JUling kalo tgk..hahhaha..
tgk ckit2 jer la yer..yang mana ade..hahaha

Sila tgkla gmbr2 yang aku nak share jugak ngan korunk:~
as usual with Ijati

ijati-mira-nad
hahaa..semenarnye gmbr pose lepas Erobik..lalala..
motif Utama..kahkahkah..

Monday, April 25, 2011

:NUR KASIH~~

Rindunya la nk tulis blog...
serius rindu sgt2..
mesti korang pelik kan tetibe ENTRY kali ni pasal NUR KASIH
sebenarnya ada story..
ha yang ni waktu mula2 diyangkan kat TV..

Yang ni plak kate untuk filem x lama lagi..neves nak tgk..hahaha

ha bulan ni memang byk sgt makna yang tersirat

sebelum tu aku nak cite dulu la kenapa lama sangat x update blog..
bukan ape manyak sangat kerja yang perlu diselesaikan...
(hahaha..jgn isau itu adalah jawapan yang sangat familiar..)
Ok berbalik kepada NUR KASIH..
aku tgh stress2 tiba2 search la lagu yang membawa ketenangan..
dan TIBA2!! terjumpa lagu yang dinyanyikan oleh TIZ ZAQYAH & YASSIN
dapat la melegakan hati nurani aku ni sekejap..
tgk punya tgk YA ALLAH..sejuknya hati aku....
hilang rasa penat aku..tetiba x sabar plak nk MOVIE citer tu...

ni ader video dier aku nak share ngn Korang..
ENJOY OK!!...


memang best sgt2..
nanti ade masa yang aku rasa nak...
terluangkan atau terpeluang nk story mory dengan korunk
DUN WORRY BLogGIEst!! i'll update...

Wednesday, April 6, 2011

HappY Bufday Emira

Potong Kek Untuk Sume
Serius aku cakap, aku memag xcited nak tulis entry kali ni..
Nak tahu kenapa??!!..sebab nak share story Mr. Sayang Mira Buat Suprise kat Keny Rogers Mines
GLer gembita +terkejut + x terkata dan sebagainya..
Mana x nye Suprise yang dier buat pada 01.04.2011
tarikh ape tu erk..Mcm April Fool Kan..tapi..
Asenye Mr. Sayang Mira x layan Sgt April2 Fool ni..
Pada Waktu tu saya ditemani oleh sahabat saya Nur DiyanahAbidin ..
dan waktu tu aku memang betul2 tgh kebulur+perut masuk angin dan senang citer kalo org wat hal..memang bertukar la gigi dier ngn g sape2...(lapar sgt la maknanya)..

Dan tiba2 telefon berdering2 menjerit minta diangkat..
Rupa-rupanya Mr. Sayang mira yang kol
Mr. Sayang mira tanya saya dimana
saya pon bagila thu saya kat Kenny Rogers, Bersama Diyana
Malas nak panjang2 citer dier pon sampai Dengan muka Slumber..

Kami pon sembang punye sembang mcm xder ape2 yang jadi..
TIBA-TIBA...Wargh!!!!orang nyanyi lagu Happy Bufday La kat Kenny Rogers tu..
ha korunk nk thu x sape yang nyanyikan lagu HappY Bufday Tu..
Mcm Lawak Pon Ade..Staff2 Kat Kenny Rogers Je pon..Ingt ke Dorunk saje2 nak nyanyi
Yerla x kan la aku nk perasan diorang nyanyi tok aku..Al maklumla Bufday kan dh lepas..huhuhu
..Bufday aku 31.03..x mungkin itu kek tu untuk aku..

Dan sekali lagi terkejut dorrunk nyanyi kat sebelah aku..
Macam ase nak pengsan wa ckp sama lu..
X sangka Mr. Sayang  Mira wat suprise rupenya..
memang x  tahu nak ckp ape..cume boleh ckp time kasih Jer..Diyana Pon mcm tercengang2..
tergelak2 sesama sendiri..Ingat ke dier x ingt nak buat ape2 untuk aku..

Dan yang terakhir bile aku nak g bayar jer untuk dyana & aku makan tadi
Rupenye sume telah di Sponsored Oleh Beliau Iaitu Mr. Sayang Mira
Memang betul2 rezeki la haritu...Wargh!!!Time kasih la syg...

Aku cume ade skit jer gambar nak share ngn korunk..:-

Time Ni Nerveous tiup Lilin ahhahha

Tq Mr. Syang Mira

With Dyana

Tuesday, April 5, 2011

Besa Punye...

Boleh X kalo aku nk kate aku saje nak berat kan blog aku..hahaha..
ok kowt...(buat jer mira yang ko ase Ko nk wat!!)
herm..bosan memang tahap dewa dh ni., 
aku saje jer nak bg korunk tgk gambar aku puas2..
 ha tgkla...Cantikkan???kalo korunk kate x cantik jeles la tu..
ha aku dah start merapu dah..
sebenarnye byk mende yang aku nak share dengan korunk..
Tapi x tersempat2 nak story..
Antaranya Pasal:-
Buffday Aku..Casting Aku..Suprise utk Aku..Photoshoot aku..& Mcm2 lagila..
Xperla Dun Worry Ade masa nnti aku akan citer gak walaupun kekadang tu aku ase mcm dh lambat jer aku nak citer or share ngan korunk....hahaha
ok la rasenye ni jer..kalo ader ape2 yang lagi menarik aku nk story,
 dun worry aku update yer..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...